Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita

Un preparat delicios!

Portii
4
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita

Ingrediente

  • 6-8 ciuperci mari Champignion
  • ulei de masline
  • un praf de sare
  • 200 g mazare fina boabe
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • un praf de amestec de plante aromatizate de la Pravence
  • 100 g mozzarella
  • 6-8 oua proaspete de prepelita

Mod de preparare

Ciupercile curatate de pielita si picioruse se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, se sareaza si se ung cu un pic de ulei de masline, se dau la cuptor cca 10 minute.

Intre timp fierbem mazarea cu un praf de sare, apoi o scurgem bine. Se incinge un pic de ulei si se caleste un pic ceapa taiata marunt, piciorusele de ciupercuta si ardeiul taiat marunt, se sareaza si se condimenteaza, se adauga si legumele deshidratate si se lasa pana scade tot sucul lasat.

Se scot din cuptor ciupercile si cu ajutorul unui servetel absorbim tot sucul lasat de ele, apoi cu o lingura punem umplutura de mazare, deasupra mozzarella rasa si cate un ou de prepelita, apoi se dau la cuptor pana ce se leaga bine ouasoarele.

Se pot consuma calde sau reci, ca si aperitive sau garnituri, indiferent cum, sunt senzational de delicioase!!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci