Coronita de miel

Coronita de miel este piesa de rezistenta a mesei festive de Pasti.

Complexitate
redusa
Coronita de miel

Ingrediente

  •  coaste de la jumatate de miel
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • 2 rosii
  • cateva buchetele de brocoli
  • ceapa verde
  • 4 catei de usturoi + inca 4 pt marinat
  • 2 pahare vin
  • ulei de masline
  • sare, piper, busuioc, rozmarin
  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri otet balsamic

Mod de preparare

 

Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin.

A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul.
Am spalat si curatat legumele.

Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse.
Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste busuioc si pe legume, le-am acoperit cu folie de aluminiu si le-am pus la cuptor pentru vreo 45 de minute, la 200 de grade. Apoi am dat folia deoparte si le-am mai lasat 15 minute.







 


Reteta Coronita de miel a fost propusa pe forum culinar.ro de catre IriA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci