Retete de pasti

Reteta culinara Drob

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
gatire reteta 1h 
abetina postat de
Postat pe: 19-04-2017
Adaugă în cartea de bucate
Un drob economic pentru a imparti tuturor cate o felie

ingrediente

12 portii

   maruntaiele de la un miel
   2 kg carne tocata mixta (vita+porc)
   10 fire de usturoi verde
   12 fire ceapa verde
   1 lingura condimente cu gust de legume
   sare dupa gust
   1 lingurita piper macinat
   5 oua mari de rata gotica + inca 8 oua fierte de rata
   1 legatura de patrunjel verde
   1 legatura de leustean verde
   400 gr bacon

mod de preparare

Mai intai, pregatim maruntaiele. Se fierb maruntaiele cu apa si sare, dupa care se lasa la rece, se clatesc si se taie in bucatele mici. Intr-un vas mare, se pune carnea tocata, maruntaiele de miel tocate, usturoiul, ceapa, patrunjelul, leusteanul tocate, sare, maggi secretul gustului, oua, piper macinat si se omogenizeaza bine compozitia. Se pune in doua tavi hartie de copt, peste hartie se asaza felii de bacon, se imparte compozitia in patru parti egale si se pune cate o parte in tavi, se asaza cate patru oua in fiecare tava, se completeaza cu cealalta compozitie, se asaza felii de bacon si se dau tavile la cuptor. Cand aromele isi imprastie savoarea, se poate zice ca drobul este gata si ca se poate servi. Sa aveti pofta dragilor!

Incearca si Drob
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite