Cand nu am la indemana maruntaie de miel, aceasta e versiunea drobului pe care o folosesc si iese foarte bun.
Cum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute. Apoi i-am tocat impreuna cu ciupercile.
Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ciupercile si pateul. Am adaugat apoi cele 3 oua batute, verdeturile, grisul, sare si piper si am omogenizat.
Am pus hartie de copt intr-o tava de chec peste care am turnat compozitia.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, timp de 1 ora si un sfert. Cu 5 minute inainte de a-l scoate de la cuptor, l-am mutat pe prima treapta ca sa se rumeneasca mai bine deasupra.
Se lasa sa se raceasca complet, apoi se taie in felii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii