Drobul de miel cu oua este o mancare traditionala de Paste. Pentru aceasta se spala bine organele de miel si se pun la fiert in apa rece cu sare.
Drobul de miel cu oua este o mancare traditionala de Paste.
Pentru aceasta se spala bine organele de miel si se pun la fiert in apa rece cu sare, verificandu-se mereu care sunt fierte, unele fierb mai repede decat altele, de ex. ficatul. Se lasa la racit si apoi se dau prin masina de tocat (cine vrea le poate toca din cutit), Se toaca cat mai fin ceapa, mararul si patrunjelul si se adauga compozitiei impreuna cu 3 oua batute, se sareaza si se pipareaza dupa gust. Eu nu folosesc prapurele asa ca ung 2 tavi de cozonac cu mult ulei si apoi asez sferturi de oua fierte si alt strat de compozitie. Se da la copt 40 de minute la foc potrivit.
Drobul de miel cu oua se serveste rece.
Alte retete culinare recomandate:
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macFructul toamnei preparat pentru deserturi delicioase!
Serbet din smochineBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii