Drobul de miel cu oua este o mancare traditionala de Paste. Pentru aceasta se spala bine organele de miel si se pun la fiert in apa rece cu sare.
Drobul de miel cu oua este o mancare traditionala de Paste.
Pentru aceasta se spala bine organele de miel si se pun la fiert in apa rece cu sare, verificandu-se mereu care sunt fierte, unele fierb mai repede decat altele, de ex. ficatul. Se lasa la racit si apoi se dau prin masina de tocat (cine vrea le poate toca din cutit), Se toaca cat mai fin ceapa, mararul si patrunjelul si se adauga compozitiei impreuna cu 3 oua batute, se sareaza si se pipareaza dupa gust. Eu nu folosesc prapurele asa ca ung 2 tavi de cozonac cu mult ulei si apoi asez sferturi de oua fierte si alt strat de compozitie. Se da la copt 40 de minute la foc potrivit.
Drobul de miel cu oua se serveste rece.
Alte retete culinare recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii