Am taiat marunt carnea, apoi am dat prin razatoare 3 morcovi si-un pastarnac (mai maricel) 6 cepe le-am taiat marunt si le-am calit in ulei de masline
Am taiat marunt carnea, apoi am dat prin razatoare 3 morcovi si-un pastarnac (mai maricel) 6 cepe le-am taiat marunt si le-am calit in ulei de masline: Am tocat cateva fire de verdeata (doar marar si patrunjel, leustean n-am gasit aici), apoi am adaugat si 5 galbenusuri si am condimentat cu: sare, piper, nucsoara, maghiran, tarhon, busuioc. Am adaugat si ceapa calita. Albusurile le-am batut spuma. Am amestecat totul, apoi am pus pesmet. Compozitia se aseaza pe hartie de copt sau intr-o tava tapetata cu ulei si faina si se da la cuptor. Am copt drobul timp de o ora si jumatate la 175 de grade, intr-o tava dreptunghiulara sau tava de chec, apoi l-am lasat sa se raceasca si l-am feliat.
Pofta buna! Reteta Drob a fost propusa de foxyy pe forum culinar.ro Alte retete de drob gasiti aici: Drob, Drob din pate si ciuperci, Drob de miel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii