Am taiat marunt carnea, apoi am dat prin razatoare 3 morcovi si-un pastarnac (mai maricel) 6 cepe le-am taiat marunt si le-am calit in ulei de masline
Am taiat marunt carnea, apoi am dat prin razatoare 3 morcovi si-un pastarnac (mai maricel) 6 cepe le-am taiat marunt si le-am calit in ulei de masline: Am tocat cateva fire de verdeata (doar marar si patrunjel, leustean n-am gasit aici), apoi am adaugat si 5 galbenusuri si am condimentat cu: sare, piper, nucsoara, maghiran, tarhon, busuioc. Am adaugat si ceapa calita. Albusurile le-am batut spuma. Am amestecat totul, apoi am pus pesmet. Compozitia se aseaza pe hartie de copt sau intr-o tava tapetata cu ulei si faina si se da la cuptor. Am copt drobul timp de o ora si jumatate la 175 de grade, intr-o tava dreptunghiulara sau tava de chec, apoi l-am lasat sa se raceasca si l-am feliat.
Pofta buna! Reteta Drob a fost propusa de foxyy pe forum culinar.ro Alte retete de drob gasiti aici: Drob, Drob din pate si ciuperci, Drob de miel
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii