Am pus ficatul sa fiarba inabusit in 2 linguri de ulei. Am pus si pipotele si inimile, pieptul, morcovul, pastarnacul la fiert. Am pus si orezul la fi
Pentru drobul de pui am pus ficatul sa fiarba inabusit in 2 linguri de ulei. Am pus si pipotele si inimile, pieptul, morcovul, pastarnacul la fiert. Am pus si orezul la fiert (dar nu l-am mai tras in poza). Am spalat si toacat foarte marunt ceapa, usturoiul si verdeata. Dupa ce a fiert ficatul l-am mixat apoi l-am amestecat cu ceapa,usturoiul, verdeata, 6 oua crude si sare dupa gust. Am impartit compozitia in 2 si una am amestecat-o cu piepul mixat, morcovul dat pe razatoarea mica, un ou si jumatate din orezul fiert iar cealalta jumatate cu pastarnacul, restul de orez, un ou si pipotele cu inimi mixate. Am uns tava cu unt am pus o parte din prima compozitie (cu piept)facand un sant pe mijloc, loc in care am pus cealalta compozitie (cu pipote), apoi am pus iar pima compozitie, am nivelat, am pus oul batut cu faina si am presurat deasupra verdeturi uscate. Am dat la cuptor la foc moderat pana s-a rumenit. Am pregatit tava ca de sarbatoare (cu salata verde si ridichi) si am asezat drobul.
Pofta buna! Reteta Drob de pui a fost propusa de DOITILI pe forum culinar.ro Alte retete de drob gasiti aici: Drob, Drob de miel , Drob din pate si ciuperci
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii