Se curata pulpa de pielita si de grasime, se taie in cubulete si se fierbe in apa rece cu putina sare. Dupa ce se patrunde bine, se lasa pana se raceste.
Se curata pulpa de pielita si de grasime, se taie in cubulete si se fierbe in apa rece cu putina sare. Dupa ce se patrunde bine, se lasa pana se raceste, apoi se da de doua ori prin masina de tocat. Se adauga ouale batute cu smantana, sare si pipei, apoi ceapa, usturoiul si verdeata, tocate marunt. Se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu unt, care se da la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste.
Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu pui• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumatImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecel
Comentarii
Adaugă comentariu