Drobul din piept de pui este un aperitiv cu carne traditional si delicios. Spalam pieptul de pui si pipotele, iar ficateii se curata de pielita si se pun in lapte.
Drobul din piept de pui este un aperitiv cu carne traditional si delicios. Spalam pieptul de pui si pipotele, iar ficateii se curata de pielita si se pun in lapte. Fierbem pieptul de pui si pipotele. Ficateii se fierb in lapte (asa vor avea un gust deosebit). Dam prin masina de tocat amestecul de picatei, pipote si pieptul de pui si le amestecam.Calim ceapa in doua linguri de ulei si o adaugam apoi la umplutura de carne.Spalam si tocam ceapa verde rondele mici, apoi o adaugam la umplutura de carne. Adaugam 5 oua batute bine, sare si piper dupa gust. Ungem cu ulei si tapetam cu pesmet tavile in care vom coace drobul. Punem umplutura in tavi si adaugam deasupra oul batut ramas. Dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.
Lasam drobul din piept de pui sa se raceasca putin apoi il putem felia.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii