Drob din piept de pui

Drobul din piept de pui este un aperitiv cu carne traditional si delicios. Spalam pieptul de pui si pipotele, iar ficateii se curata de pielita si se pun in lapte.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Drob din piept de pui

Ingrediente

  • 6 buc oua
  • 500 ml lapte
  • 1 varf sare
  • 1 varf piper
  • 1 kg piept de pui
  • 500 gr ficat de pui
  • 200 gr pipote si inimi
  • 1 ceapa mai mare
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • un varf condimente pentru drob

Mod de preparare

Drobul din piept de pui este un aperitiv cu carne traditional si delicios. Spalam pieptul de pui si pipotele, iar ficateii se curata de pielita si se pun in lapte. Fierbem pieptul de pui si pipotele. Ficateii se fierb in lapte (asa vor avea un gust deosebit). Dam prin masina de tocat amestecul de picatei, pipote si pieptul de pui si le amestecam.Calim ceapa in doua linguri de ulei si o adaugam apoi la umplutura de carne.Spalam si tocam ceapa verde rondele mici, apoi o adaugam la umplutura de carne. Adaugam 5 oua batute bine, sare si piper dupa gust. Ungem cu ulei si tapetam cu pesmet tavile in care vom coace drobul. Punem umplutura in tavi si adaugam deasupra oul batut ramas. Dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Lasam drobul din piept de pui sa se raceasca putin apoi il putem felia.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide