Ceapa am calit-o, impreuna cu orezul, verdeata si putina apa. Am incoporat pateul de ficat, sare si piper. Am pus si ouale. Tava am tapetat-o. Am pus
Pentru drobul fara miel, ceapa am calit-o, impreuna cu orezul, verdeata si putina apa. Am incoporat pateul de ficat, sare si piper. Am pus si ouale. Tava am tapetat-o. Am pus compozitia si am turnat ouale batute deasupra. A stat la cuptor 1 ora si 45 de minute. Mergea pus in interior ou fiert tare, care face ca sectiunea sa arate frumos.
Pofta buna! Reteta Drob fals (fara miel) a fost propusa de aissa pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii