Negresa rapida
Prima data, topim ciocolata pe bain-marie. Batem ouale pe viteza maxima a mixerului, timp de 7 minute, astfel incat ouale sa creasca in volum, apoi adaugam si praful de copt. Dupa ce s-a racit putin ciocolata topita, o adaugam treptat, peste oua si mai mixam aproximativ 2 minute. Pregatim o tava cu hartie de copt (asa evitam sa ni se lipeasca continutul de tava), dupa care turnam continutul compozitiei in tava si dam tava la cuptorul incins, pentru 30 de minute. Taiem prajitura dupa ce se raceste.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii