Nelipsita de la masa de Paste, un deliciu rumenit....
Spalam bine carnea de miel, ungem cu 50 ml ulei, apoi o ''imbracam'' in condimente Cosmin.
Taiem niste usturoi verde si punem peste friptura de miel, apoi turnam un pahar cu vin rosu si lasam pana a doua zi, acoperind castronul in care am pregatit carnea cu folie alimentara.
A doua zi asezam in tava carnea, punem 1 pahar cu apa si 50 ml ulei si dam friptura de miel la cuptor pentru cca 1 ora. Din cand in cand intoarcem carnea de pe o parte pe alta sa se rumeneasca.
Cand este aproape gata mai tocam usturoi verde si punem in sosul pe care-l lasa friptura de miel in tava .
TIPS-URI
1.daca apa a scazut mai adaugam cat sa fie tot timpul si un sos in tava
2.cand intoarcem friptura de miel o stropim cu sosul din tava
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii