Retete de pasti

Reteta Friptura de miel

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
gatire reteta 1h 
abetina postat de
Postat pe: 08-04-2018
Adaugă în cartea de bucate
O reteta traditionala pentru zilele pascale

ingrediente

10 portii

   3 kg carne de miel
   4 cepe
   1 capatana de usturoi
   1 lingurita de piper boabe
   foi de dafin
   ierburi aromate
   300 ml vin
   sare dupa gust

mod de preparare

Se portioneaza carnea si se pune intr-un vas, peste carne se adauga sare, piper boabe, ierburi aromate, foi de dafin, ceapa taiata felii, usturoiul felii fine, vinul, se amesteca bine si se lasa cel putin 12 ore la marinat, dupa care se pune in tava, se pune o folie de aluminiu deasupra si se da tava la cuptor, la foc potrivit, pana cand carnea se patrunde bine, dupa care se ia folia de pe friptura si se mai lasa pret de cateva minute sa se rumeneasca frumos. Se serveste cu mamaliguta calda si gogosari in sos. Sa aveti pofta, dragilor!
Incearca si Drob in coaste de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.