Curatam cotletul de miel de grasime, si il condimentam bine cu rozmarin macinat si cimbru. Turnam ulei peste, apoi il lasam o zi sa stea in frigider.
Curatam cotletul de miel de grasime, si il condimentam bine cu rozmarin macinat si cimbru. Turnam ulei peste, apoi il lasam o zi sa stea in frigider. Ziua urmatoare il scoatem din ulei, se condimenteaza cu sare si il preprajim in ulei fierbinte. Il punem in tava cu ulei, apoi la cuptor de 220 grade si il prajim (asa incat mijlocul sa ramana de culoare roz). In uleiul in care am prajit carnea, adaugam legumele taiate bucatele mici si le prajim, se presara putina faina deasupra, se toarna vinul alb si smantana dulce. Apoi se condimenteaza cu cimbru, rozmarin (eventual busuioc) si piper boabe; se fierbe 20 minute la foc mic. La urma se strecoara si se aromatizeaza cu coniac. Mancarea se decoreaza cu rozmarin proaspat si se serveste cu cartofi prajiti intregi.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii