Curatam cotletul de miel de grasime, si il condimentam bine cu rozmarin macinat si cimbru. Turnam ulei peste, apoi il lasam o zi sa stea in frigider.
Curatam cotletul de miel de grasime, si il condimentam bine cu rozmarin macinat si cimbru. Turnam ulei peste, apoi il lasam o zi sa stea in frigider. Ziua urmatoare il scoatem din ulei, se condimenteaza cu sare si il preprajim in ulei fierbinte. Il punem in tava cu ulei, apoi la cuptor de 220 grade si il prajim (asa incat mijlocul sa ramana de culoare roz). In uleiul in care am prajit carnea, adaugam legumele taiate bucatele mici si le prajim, se presara putina faina deasupra, se toarna vinul alb si smantana dulce. Apoi se condimenteaza cu cimbru, rozmarin (eventual busuioc) si piper boabe; se fierbe 20 minute la foc mic. La urma se strecoara si se aromatizeaza cu coniac. Mancarea se decoreaza cu rozmarin proaspat si se serveste cu cartofi prajiti intregi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii