Friptura inabusita de miel se recomanda chiar si incepatorilor, reusita fiind sigura prin simplitate, aspect si savoare.
Carnea pentru friptura inabusita de miel se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala.
Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml apa, impreuna cu morcovi, telina, ceapa, piper si usturoi. Treptat, se adauga cate putina apa. Cand carnea este inabusita, se raceste si se portioneaza. Zeama si legumele se pot zdrobi cu blander, astfel obtinand un sos fin si delicios pentru friptura de miel.
Friptura inabusita de miel serveste calda, cu diferite garnituri de legume.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii