Copiii sunt cei care se bucura cel mai mult de mesele de sarbatoare. Cel putin micuta mea intra in trepidatie cand vine vorba de pregatiri. Anul acesta am vrut sa ii fac o surpriza.
Din foaia de aluat realizezi un iepuras pe care il decorezi.
Dai la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.
Cand este rumenit frumos presari cascavalul ras si stingi focul.
Il servesti imediat sau il poti lasa pe mai tarziu. Oricum dispare rapid...
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii