Punem in cratita carnea cu toate ingredientele mai putin berea si rosiile Rosiile (rosia) tocate le punem pe deasupra, apoi dam la cuptor. Cand s-a fo
Punem in cratita carnea cu toate ingredientele mai putin berea si rosiile Rosiile (rosia) tocate le punem pe deasupra, apoi dam la cuptor. Cand s-a format sosul adaugam si berea, mai lasam nitel si punem o mana de paste ( orzisor am pus eu) si lasam pana cade carnea de pe os. Este o bunatate (pentru iubitorii de carne de oaie).
Pofta buna! Reteta Miel betiv a fost propusa de BD pe forum culinar.ro Alte retete cu carne de miel gasiti aici: Miel cu rozmarin si miere, Friptura de miel cu sos barbeque, Miel in crusta de feta

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii