Aluatul: Se face un aluat potrivit din ingredientele de mai sus, din care se fac bile cat o nuca. Acestea se pun in forma speciala de nuci si se coc.
Aluatul: Se face un aluat potrivit din ingredientele de mai sus, din care se fac bile cat o nuca. Acestea se pun in forma speciala de nuci si se coc. Ies aproximativ 240 de coji, din care, unindu-le, se obtin 120 de nuci umplute.
Crema: Se amesteca nucile cu zaharul, esenta si laptele, dupa care se umplu cojile de nuci, care se unesc.
Se servesc reci, date prin zahar pudra

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii