Se coace la foc mic un blat într-o cratitita de 4 kg unsa si tapetata. Când s-a racit se taie pe jumatate (e bine ca partea de jos sa fie mai groasa
Se coace la foc mic un blat într-o cratitita de 4 kg unsa si tapetata. Când s-a racit se taie pe jumatate (e bine ca partea de jos sa fie mai groasa).
Se amestecã toate ingredientele pentru crema si se umple blatul. Deasupra se pudreaza cu zahar.
Se serveste taiata in raze.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii