O reteta speciala cu carne de miel, un deliciu!
• taie bucati usturoiul si ceapa verde si pune-le intr-un blender cu tocator, impreuna cu tarhonul, piperul verde murat, frunzele de menta, sarea, piperul, fresh-ul de lime si uleiul de masline
• mixeaza pana obtii o compozitie omogena
• cresteaza apoi pulpa din loc in loc si umple atat aceste crestaturi, cat si pe langa, cu compozitia din blender
• pune pulpa in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital si adauga apa si vinul rosu
• seteaza slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de de gatire High si timpul de 4 ore si 30 minute
• cu 15 minute inainte de final, reasezoneaza cu sare si piper daca este cazul
• poti servi acest preparat alaturi de orez sau cartofi la cuptor.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii