Pulpa de miel impanata este o reteta perfecta pentru meniul de Paste. Ca sa prepari aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente care vor da aroma retetei tale: pula de miel, usturoi, oregano, usturoi.
Pentru a prepara Pulpa de miel impanata se topeste untul, se amesteca cu usturoiul pisat si se adauga un sfert de ceasca de ulei de masline, oregano, sare, piper. Se inteapa pulpa din loc in loc si se impaneaza cu kaizer si usturoi. Apoi se unge cu pasta de unt si usturoi.
Pulpa se aseaza in tava, se toarna o jumatate de ceasca de apa si se pune la cuptorul incalzit. Se unge din cand in cand cu sosul fripturii de miel din tava si se lasa la cuptor, la foc moderat o ora si jumatate. Se adauga apa daca pulpa nu s-a fragezit.
Cand este aproape gata, se toarna vinul si se mai lasa 30 de minute la foc mic Se mai pot adauga in tava si cartofi cu ciuperci.
Poate fi servit imediat.
Alte retete recomandate pentru meniul de Paste:
Friptura de miel
Drob de pui
Ciorba de miel
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAm preluat reteta de la bucataras Jamila dar am dublat cantitatile, astfel incat sa obtin doua chec-uri. Au iesit atat de...
Chec "Zebra"Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii