Pulpa si coastele de miel cu cartofi marinati, copti si prajit este o reteta traditionala si foarte delicioasa de Paste. Am condimentat carnea cu cimbru, busuioc, maghiran.
Pulpa si coastele de miel cu cartofi marinati, copti si prajit este o reteta traditionala si foarte delicioasa de Paste. Am condimentat carnea cu cimbru, busuioc, maghiran, menta si scortisoara (imi palce mult sa imbin condimente mai traditionale, ca sa zic asa, cu condimente mai exotice pt. papilele gustative ale romanului), sare, piper si boia, toate amestecate intr-o canuta cu ulei de floarea soarelui (nu ama vut alt ulei mai aromat) si am lasat carnea in frigider pana a 2-a zi.
Cartofii, la fel, i-am lasat la marinat (cu tot cu coaja si taiati) dupa modelul lui Rob Rainford, in ulei, cimbru, oregano si zeama de lamaie.
A 2-a zi am pus separat, la cuptor, carnea si cartofii.
Carnea am lasat-o la foc mic si acoperita cu folie de aluminiu 2 ore, apoi am descoperit-o si am mai lasat-o o ora jumate' la foc putin mai puternic.
Cartofii nu i-am lasat sa se coaca de tot.
I-am prajit in ulei.
Spre sfarsit am facut un mujdei clasic din usturoi, ulti, apa si sare si am stropit carnea cat inca era la cuptor.
Apoi am pus carnea si cartofii pe farfurie, gogosarii, am "alintat" si cartofii cu niste mujdei si gata!
Pofta buna!
Pozele spun totul :P
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii