Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto si patrunjel verde

Un aperitiv de vis!!

Portii
5
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto si patrunjel verde

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui dezosate
  • cateva felii subtiri de prosciutto
  • 1 legatura mare de patrunjel
  • sare
  • 1 lingura de amestec de legume deshidratate
  • condimente uscate
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 foi de dafin

Mod de preparare

Pulpele spalate si zvantate se subtiaza cu lama unui cutit, se condimenteaza si se sareaza. Peste fiecare se asaza cate un strat de prosciuttto si se da 30 de minute la rece.

Patrunjelul spalat si zvantat, se toaca marunt, apoi se da la blender cu un praf de sare, 2 catei de usturoi si 2-3 linguri de ulei de masline, pana ce obtinem o pasta legata.

Peste fiecare pulpa cu prosciutto asezam cu o lingura un strat subtire de patrunjel, apoi rulam strans si prindem capetele ruloului cu cate 2 scobitori. Se asaza rulou langa rulou intr-o tava, presaram un praf de sare, condimente, legumele deshidratate, turnam peste ele apa cu care am clatit paharul in care am preparat patrunjelul, fara sa acoperim rulourile, punem si frunzele de dafin, acoperim cu o folie de aluminu si dam la cuptor cca. 20 minute la foc mare, desfacem folia si mai lasam sa se rumeneasca rulourile cca 15-20 minute, la foc potrivit. Se servesc calde stropite cu sos din tava.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui cu ghimbir

Gem de gutui cu ghimbir

Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...

Gem de gutui cu ghimbir
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Supa crema de dovleac
1
Supe si ciorbe

Supa crema de dovleac

Gustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.

Supa crema de dovleac
Ciorba de perisoare din carne de pui
2
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Chec aperitiv cu urzici proaspete
3
Aperitive cu legume

Chec aperitiv cu urzici proaspete

Retete usoare de Primavara!

Chec aperitiv cu urzici proaspete
Supa rece de castraveti made by Jamila Cuisine
4
Supe de legume

Supa rece de castraveti made by Jamila Cuisine

• taiati castravetii pe lungime, apoi in bucati • taiati ceapa verde in bucati, apoi adaugati-o peste castraveti•

Supa rece de castraveti made by Jamila Cuisine
Bors de loboda
5
Borsuri

Bors de loboda

O reteta de bors usoara cu ingrediente noi aparute in plin sezon al primaverii si foarte, foarte gustoasa!

Bors de loboda
Parteneri
Taitei chinezesti cu peste
Bucataras.RO

Taitei chinezesti cu peste

Taitei chinezesti cu peste
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Prajitura cu branza, cacao si struguri
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia