Se spala spanacul, se opareste in apa clocotita cu o lingura de sare, se taie marunt. Intre timp se inabuse carnea in ulei si o canita de apa, dupa ce
Se spala spanacul, se opareste in apa clocotita cu o lingura de sare, se taie marunt. Intre timp se inabuse carnea in ulei si o canita de apa, dupa ce carnea este innabusita si a prins o culoare galbuie se caleste ceapa verde si usturoiul, adaugam o lingura de bulion daca dorim, in aceea compozitie de ceapa si usturoi adaugam carnea si´spanacul oparit si delickat-ul si introducem tigaia in cuptor cind este aproape gata adaugam un pic de piper si se stoarce un pic de zeama de lamaie.
Se serveste cu felii de lamaie!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii