O reteta de post, niste chiftelute delicioase si sanatoase, fiind coapte in cuptor.
Punem intr-o oala la fiert soia cu putina sare si o lasam pana se umfla, dupa care o lasam la strecurat.
Intr-o alta oala, punem la fiert ciupercile curatate si morcovul, dupa 10 minute, oprim focul si le lasam sa se racoreasca.
Tocam ceapa, usturoiul si patrunjelul, dam morcovul pe razatoare.
Mixam intr-un robot soia si ciupercile si le amestecam cu ceapa, morcovul, patrunjelul, painea inmuiata, sare si piper dupa gust.
Le framantam cu mana si adaugam ulei, pana se leaga compozitia.
Formam mingiute, pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute, pana se rumenesc frumos. Pofta Buna !

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii