O reteta de post, niste chiftelute delicioase si sanatoase, fiind coapte in cuptor.
Punem intr-o oala la fiert soia cu putina sare si o lasam pana se umfla, dupa care o lasam la strecurat.
Intr-o alta oala, punem la fiert ciupercile curatate si morcovul, dupa 10 minute, oprim focul si le lasam sa se racoreasca.
Tocam ceapa, usturoiul si patrunjelul, dam morcovul pe razatoare.
Mixam intr-un robot soia si ciupercile si le amestecam cu ceapa, morcovul, patrunjelul, painea inmuiata, sare si piper dupa gust.
Le framantam cu mana si adaugam ulei, pana se leaga compozitia.
Formam mingiute, pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute, pana se rumenesc frumos. Pofta Buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii