Niste dovlecei umpluti, de post, eu alegand sa ii fac cu soia, rezultatul fiind unul foarte gustos!
Pentru inceput, punem apa cu sare la fiert, cand a inceput sa dea in clocot se adauga soia si se lasa la fiert cca 5 min dupa care se strecoara.
Intre timp se spala dovleceii, se curate de impuritati si se taie pe din doua pe lungime.
Se scobesc de miez, cu o lingurita.
Separat, intr-o craticioara se calesc in putin ulei, ceapa tocata marunt, miezul de dovlecel taiat marunt, rosiile taiate cubulete.
Cand s-au calit, se adauga soia strecurata si 2-3 linguri de ketcup sau bulion.
Se umple barcutele cu compozitia de mai sus, se aseaza intr-o tava, in care se adauga putina apa si bullion.
Se dau la cuptor pentru cca 45 de minute, pana este facut dovlecelul. Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii