Ardeii umpluti sunt un fel de mancare clasica, usor de facut si mereu apreciati, ideali pentru perioadele de post din an.
Mod de preparare
Se taie marunt ciupercile, la fel si ceapa. Se calesc, se adauga apoi orezul, piperul si apoi, la final, sucul de rosii. Se lasa la fiert pana ce scade din zeama.
Se spala ardeii, li se taie capace si se curata de seminte si pe peretii interiori. Se umplu ardeii cu mixul de orez, ciuperci si ceapa. La final se pun capacele la ardei. Se pun ardeii intr-o oala, se adaga apa si se lasa la fiert. Se presara verdeata pe deasupra.
Pofta buna!
ideidelicioase.blogspot.ro
Ardeii umpluti cu ciuperci se servesc calzi, cu verdeata tocata, presarata deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii