Ardeii umpluti sunt un fel de mancare clasica, usor de facut si mereu apreciati, ideali pentru perioadele de post din an.
Mod de preparare
Se taie marunt ciupercile, la fel si ceapa. Se calesc, se adauga apoi orezul, piperul si apoi, la final, sucul de rosii. Se lasa la fiert pana ce scade din zeama.
Se spala ardeii, li se taie capace si se curata de seminte si pe peretii interiori. Se umplu ardeii cu mixul de orez, ciuperci si ceapa. La final se pun capacele la ardei. Se pun ardeii intr-o oala, se adaga apa si se lasa la fiert. Se presara verdeata pe deasupra.
Pofta buna!
ideidelicioase.blogspot.ro
Ardeii umpluti cu ciuperci se servesc calzi, cu verdeata tocata, presarata deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii