Cartofii noi cu sos de usturoi sunt deliciosi. Pot fi serviti ca atare in zilele de post, sau pot fi serviti ca si garnitura pentru diferite fripturi.
Cartofii se pun intr-un castron cu apa rece si se lasa 15 minute. Curatam apoi cartofii cu un burete mai abraziv (nu se curata de coaja, doar se spala). Se lasa apoi cartofii la scurs. Intr-un vas mai inalt (eu am folosit un tuci de fonta, asa nu se lipesc) punem ulei si il punem la incins. Cand uleiul este incins se pun cartofii. Se lasa pana se rumenesc frumos. Se scot pe un prosop absorbant. Intre timp pregatim sosul de usturoi. Curatam si pisam bine usturoiul. Adaugam uleiul, sare si otetul si mestecam bine pana capata consistenta unei maioneze. Servim cartofii noi alaturi de sos.
Cartofii noi se servesc ca atare sau ca si garnitura.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii