Ciorba de sfecla cu orez este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Sfecla, morcovii, ţelina şi ceapa se curăţă, se taie mărunt şi se călesc în ulei încins.
Ciorba de sfecla cu orez este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Sfecla, morcovii, ţelina şi ceapa se curăţă, se taie mărunt şi se călesc în ulei încins. Se lasă aproximativ 10 minute, amestecând continuu, şi apoi se stinge cu zeamă de varză. Se adaugă şi apă, în proporţie egală cu zeama de varză sau mai mult şi se lasă la fiert.
Când legumele sunt aproape fierte, se adaugă orezul şi cimbrul şi se lasă să fiarbă.
După ce totul este fiert, , cu zeamă din oală se desface făina şi după ce s-a obţinut un amestec fără cocoloaşe, se toarnă în oală peste restul ciorbei, amestecând continuu.
Se lasă să dea un clocot şi apoi ciorba de sfecla cu orez se trage de pe foc.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantana
Comentarii