O reteta perfecta pentru perioada postului, pentru cei vegetarieni sau pentru cei care pur si simplu adora mazarea. Mazarea furnizeaza o gama unica de aminoacizi esentiali si neesentiali, intarind tesuturile si muschii din corp.
Pune mazarea la fiert intr-o oala cu apa si sare. Intre timp taie ambele tipuri de ceapa cuburi, respectiv rondele potrivite, morcovii cuburi mai mici si ardeii cuburi mai maricele – ideea de baza este ca ai de-aface cu texturi diferite, iar totul trebuie sa se gateasca in acelasi timp. Incinge uleiul intr-o cratita si caleste morcovii si ceapa. Adauga boia, pasta de ardei dulce si amesteca de cateva ori. Pune si ardeiul urmat de cimbru. Adauga 2 polonice de apa fiarta de la mazare deasupra si foile de dafin, pune capacul si lasa totul sa fiarba. Toaca legatura de marar si pune-o peste impreuna cu rosiile, numai dupa ce legumele au fiert. Scurge si mazarea, pastrand apa intr-un bol. Mai pune 2-3 polonice din apa in care a fiert, si apoi adauga mazarea impreuna cu zaharul, sarea si piperul. Lasa sa fiarba pana mai scade putin, astfel se vor intensifica aromele. Da-o de pe foc si serveste-o cu cateva felii de paine taraneasca prajita.
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteSe prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataAceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postUite că a venit rândul sfeclei roșii să o folosesc în borș. Gaby inițial am fost sceptică, dar rezultatul final m-a...
Borș de vițel cu multe rădăcinoaseIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii