Musaca cu soia si ciuperci

Musaca cu soia si ciuperci este o mancare de post delicioasa. Se pun cartofi in coaja la fiert in apa cu sare pentru 20 de minute.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Musaca cu soia si ciuperci

Ingrediente

  • 6 cartofi mari
  • 250 g de ciuperci
  • 100 g soia granule
  • 7 catei de usturoi
  • 2 cepe mari
  • 4 linguri pasta de bulion
  • 50 g cascaval de post
  • condimente: sare
  • piper
  • rozmarin
  • coriandru
  • ulei pentru calit.

Mod de preparare

Musaca cu soia si ciuperci este o mancare de post delicioasa. Se pun cartofi in coaja la fiert in apa cu sare pentru 20 de minute.
Taiem ciupercile felii nu foarte mici. Soia o inmuiem in apa fierbinte.
Tocam ceapa si o calim cu putin ulei. Cand a devenit aurie adaugam usturoiul pisat, apoi ciupercile. Dupa ce se umfla, soia se scurge de apa si se caleste cu ceapa si ciupercile.
Desfacem pasta de tomate in putina apa si o punem in compozitie. Potrivim de sare si adaugam mirodeniile.
Dupa ce s-au fiert cartofii, se curata si se taie in rondele.
Se unge un vas de yena cu putin ulei. Se aseaza un rand de cartofi si peste el amestecul de soia cu ciuperci, iar un rand de cartofi rondele iar deasupra amestecul de soia cu ciuperci.
Radem putin cascaval si introducem vasul la cuptor pentru 30 de minute.


Musaca cu soia si ciuperci se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Bucataras.RO

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia