Orezul cu legume la steamer este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa ce poate fi servit si pentru lacto-vegetarieni.
Orezul cu legume la steamer este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa ce poate fi servit si pentru lacto-vegetarieni. Legumele congelate se pun pe nivelul de sus al steamerului. In vasul pentru orez se amesteca restul ingredientelor, si se pune pe nivelul de jos. Se lasa la aburi 35-40 min. Nu necesita amestecare, nu se va prinde de vas. Cu 2 min inainte de a fi gata, se presara putina sare pe legumele mexicane.
Cantitatile sunt pentru 2 persoane. Pentru ca se gateste foarte rapid si necesita putina pregatire, nu prepar cantitati mai mari decat consumam la o masa.
Se amesteca orezul si legumele, si se serveste imediat dupa preparare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzretete de vara Nouă ne plac foarte mult prăjiturile cu fructe de sezon. Și dacă mai conțin și ciocolată ni se par...
Desert negresa cu branza, zmeura si piersici
Comentarii