Sarmale cu ciuperci si migdale

Sarmalele cu ciuperci si migdale este o mancare de post delicioasa. Se va curata cele 6 cepe si cei 3 morcovi , ceapa o taiem finut iar morcovii da-ti prin razatoare.

Complexitate
redusa
Sarmale cu ciuperci si migdale

Ingrediente

  • 50 buc. 3-4 verze murate
  • 500 gr. ciuperci
  • 200 gr. migdale
  • 3 morcovi
  • 6 cepe
  • 3 cani orez
  • 3 linguri de ulei de masline
  • condimente special pentru sarmale
  • piper alb
  • cimbru
  • 1 lingurita de delicat de legume
  • sare daca e nevoie(1 lingurita)
  • 4 linguri pasta tomate

Mod de preparare

Sarmalele cu ciuperci si migdale este o mancare de post delicioasa. Se va curata cele 6 cepe si cei 3 morcovi , ceapa o taiem finut iar morcovii da-ti prin razatoare,vom spala orezul apoi ne apucam de ciuperci si migale.Ciupercile le vom taia cat mai finut iar migdalele le vom da prin masina de tocat,cand am terminat cu toate ingredientele de curatat si spalat,vom pregati o gratita cu cele 3 linguri de ulei si vom cali rand pe rand fiecare ingredient,la care turnam cate putina apa pana se leaga putin apoi amestecam si cu cele 4 linguri de pasta de tomate. Cand compozitia este gata o dam la racit. Ne vom apuca de portionat varza pentru a pregati foile care vom inveli sarmalele si restul ramasa o vom toca fin,vom pune un strat de varza tocata ,cateva mirodeniii,la care vom aduga rand pe rand cate o sarma bine umpluta cu,compozitia rezultata.La sfarsit vom pune si restul de varza tocata la care adaugam condimente si inca 2 linguri de pasta de tomate si vom umple cu apa cratita cat sa o acopere bine.O vom da la focmic si din cand in cand vom incerca cu o furculita sa vedem daca sarmalele de post sau fiert,cand sunt gata se pot servi cu mamaliguta.


Sarmalele cu ciuperci si migdale se servesc cu ardei usturat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....

Cornulete cu mac de Craciun
Sarmale fierte in oala de lut

Sarmale fierte in oala de lut

Sarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.

Sarmale fierte in oala de lut
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)
Cele mai apreciate rețete
Prajitura simpla cu nuci si mere
1
Prajituri

Prajitura simpla cu nuci si mere

Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...

Prajitura simpla cu nuci si mere
Prajitura cu foi de zahar ars
2
Prajituri

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Piept de gasca cu sos Cassis
3
Mancaruri cu carne

Piept de gasca cu sos Cassis

se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....

Piept de gasca cu sos Cassis
Parteneri
Tort Diplomat
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Prajitura cu Nutella si nuca prajita
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita