Sarmale cu pasat

Sarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Sarmale cu pasat

Ingrediente

  • 3 cani de pasat
  • 1 cana orez
  • 2 cepi mari
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 morcovi
  • busuioc
  • 1 ardei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
  • varza murata

Mod de preparare

Sarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.

Spalam orezul si il lasam sa se scurga bine.

Pasatul il spalam de cateva ori, il lasam sa se scurga la final il strangem si in mana. Ceapa o curatam,o tocam marunt,ardeiul il tocam marunt,morcovul il dam prin razatoare,

Amestecam orezul cu pasatul,adaugam si restul ingredintelor si amestecam bine,potrivim de sare si piper dupa gust.

Scoatem frunzele de varza si le scurgem bine de apa,

Modelam sarmalele de post si le asezam intr-o oala,(la fundul oalei eu pun si 2-3 frunze)

Amestecam 1 lingura pasta de tomate si apa si turnam peste sarmale cat sa acopere,acoperim oala cu folie de aluminiu si dam la cuptor pana sunt gata


Sarmalele cu pasat se servesc cu ardei iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori