Sarmalele de post cu mamaliguta este o mancare de post traditionala si delicioasa. Se scat frunjele pentru sarmale, se toaca toate zarzavaturile.
Se scat frunjele pentru sarmale,se toaca toate zarzavaturile,se pun putin la calit,se pune orezul,se adauga samburii trecuti prin masina si condimente ,cimbru ,se fac sarmalele,se aseaza intr un tuci si se pun la fiert cu foile de dafin si 0 cana apa,cand sunt aproape fierte se adauga bulionul si mararul ,se iau de pe foc si se pun pe platou sau in castron ,intre timp punem sa facem si mamaliga intr un tuci se pune apa la fiert se pune maialui si sarea se lasa la foc mic sa fiarba iar cand este gata se ia si se aseaza frumos langa sarmale .
POFTA BUNA!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii