Sarmalele de post cu mamaliguta este o mancare de post traditionala si delicioasa. Se scat frunjele pentru sarmale, se toaca toate zarzavaturile.
Se scat frunjele pentru sarmale,se toaca toate zarzavaturile,se pun putin la calit,se pune orezul,se adauga samburii trecuti prin masina si condimente ,cimbru ,se fac sarmalele,se aseaza intr un tuci si se pun la fiert cu foile de dafin si 0 cana apa,cand sunt aproape fierte se adauga bulionul si mararul ,se iau de pe foc si se pun pe platou sau in castron ,intre timp punem sa facem si mamaliga intr un tuci se pune apa la fiert se pune maialui si sarea se lasa la foc mic sa fiarba iar cand este gata se ia si se aseaza frumos langa sarmale .
POFTA BUNA!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii