Spaghete cu mazare si ciuperci
Mazarea se fierbe 15-20 de minute se scurge de apa si se tine la cald.
Spaghetele se fierb 7- 8 minute in apa cu putina sare,apoi se scurg de apa si se tin la cald.
Ciupercile se taie felii subtiri si se calesc 5 minute in ulei de masline,se adauga mazarea,usturoiul taiat marunt si vinul.
Se da gust cu delikat si piper macinat.
Se adauga spaghetele si se mai lasa pe foc 5 minute ,sa se intrepatrunda aromele.
Se presara cu oregano si se serveste cald.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii