Spaghete cu mazare si ciuperci
Mazarea se fierbe 15-20 de minute se scurge de apa si se tine la cald.
Spaghetele se fierb 7- 8 minute in apa cu putina sare,apoi se scurg de apa si se tin la cald.
Ciupercile se taie felii subtiri si se calesc 5 minute in ulei de masline,se adauga mazarea,usturoiul taiat marunt si vinul.
Se da gust cu delikat si piper macinat.
Se adauga spaghetele si se mai lasa pe foc 5 minute ,sa se intrepatrunda aromele.
Se presara cu oregano si se serveste cald.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii