Spanacul calit cu crutoane este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa Intr-o oala se pune apa si sare apoi se aseaza pe foc ca sa fiarba foarte bine.
Spanacul calit cu crutoane este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa Intr-o oala se pune apa si sare apoi se aseaza pe foc ca sa fiarba foarte bine. Intre timp spalam foarte bine frunzele de spanac si apoi le adaugam in apa clocotita pentru 5 minute. Le scurgem apoi bine de apa si le tocam cat mai mare. Separat pe foc asezam o tigaie cu putin ulei si lasam sa se incinga.
Tocam ceapa marunt si o punem in tigaie sa se rumeneasca putin apoi adaugam spanacul cu putin piper si asezam un capac peste. Lasam 5 minute sa se innabuseasca apoi dam tigaia de pe foc si luam capacul. Intre timp taiem painea felii apoi in cuburi potrivite si le asezam intr-o tava si le dam la cuptor pana se rumenesc foarte ine pe ambele parti ( cine doreste poate adauga in tava si putin ulei de masline si busuioc - pentru aroma).
Spanacul calit se monteaza pe o farfurie si se adauga si crutoanele. Pofta buna.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii