Am vrut sa fac ceva dulce, de post si rapid iar daca am avut un dovleac (crescut in gradina) am pus de-o prajitura aromata si gustoasa.
Amestecam intr-un bol toate ingredientele.
Ungem doua tavi de chec cu ulei si le tapetam cu faina.
Impartim compozitia in doua si o turnam in tavile de chec.
O tava o ornam cu miez de nuca intreg iar cealalta cu dovleac ras.
Coacem cca 40 de minute, pana se rumenesc frumos iar prajitura se desprinde de pe margini.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii