O reteta de post, pentru a inlocui sarmalele originale.
Intr-o oala incapatoare, se pune apa la fiert iar cand da in clocot se pune varza si se lasa la fiert.
Se desprind frunzele si se lasa sa se racoreasca.
Intr-o alta oala, se pune soia la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Legumele se curata si se spala.
Ceapa o tocam marunt, morcovii ii dam pe razatoarea mare iar ciupercile se taie marunt.
Calim legumele in putin ulei, pana se inmoaie.
In acest moment adaugam soia strecurata, orezul spalat si condimentele dupa gust.
Luam foi de varza potrivit de mari, adaugam cate 1 lingura din compozitia de mai sus si le rulam strans.
Punem sarmalutele formate intr-o oala, adaugam apa, bulion, sare si eventual varza taiata marunt. Se lasa la fiert cca 50 de minute.
Pofta buna !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDin categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii