Aproape ca este de necrezut cum din cateva ingrediente simple putem sa obtinem preparate delicioase. Gata in mai putin de 30 de minute, supa crema de spanac nu numai ca ne salveaza atunci cand ne luptam cu timpul, dar este si plina de vitamine.
Taiem ceapa verde in rondele, ceapa uscata in bucati mari si cartofii in cuburi. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam ceapa (si cea verde si cea uscata) si cartofii, amestecam si calim 2 minute. Turnam supa si lasam sa fiarba pana cand legumele sunt moi. Punem treptat spanacul. Daca aveti, puteti sa puneti si cateva fire de leurda. Amestecam usor pana cand scade si adaugam toate frunzele de spanac. Acoperim oala cu un capac si lasam supa sa fiarba 5 minute. Inchidem aragazul si lasam supa sa se racoreasca usor. Turnam supa de legume in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixam pana cand obtinem o supa crema fina. Condimentam cu sare si piper macinat, amestecam si gustam. Servim calda, cu crutoane.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii