Aproape ca este de necrezut cum din cateva ingrediente simple putem sa obtinem preparate delicioase. Gata in mai putin de 30 de minute, supa crema de spanac nu numai ca ne salveaza atunci cand ne luptam cu timpul, dar este si plina de vitamine.
Taiem ceapa verde in rondele, ceapa uscata in bucati mari si cartofii in cuburi. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam ceapa (si cea verde si cea uscata) si cartofii, amestecam si calim 2 minute. Turnam supa si lasam sa fiarba pana cand legumele sunt moi. Punem treptat spanacul. Daca aveti, puteti sa puneti si cateva fire de leurda. Amestecam usor pana cand scade si adaugam toate frunzele de spanac. Acoperim oala cu un capac si lasam supa sa fiarba 5 minute. Inchidem aragazul si lasam supa sa se racoreasca usor. Turnam supa de legume in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixam pana cand obtinem o supa crema fina. Condimentam cu sare si piper macinat, amestecam si gustam. Servim calda, cu crutoane.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii