Aproape ca este de necrezut cum din cateva ingrediente simple putem sa obtinem preparate delicioase. Gata in mai putin de 30 de minute, supa crema de spanac nu numai ca ne salveaza atunci cand ne luptam cu timpul, dar este si plina de vitamine.
Taiem ceapa verde in rondele, ceapa uscata in bucati mari si cartofii in cuburi. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam ceapa (si cea verde si cea uscata) si cartofii, amestecam si calim 2 minute. Turnam supa si lasam sa fiarba pana cand legumele sunt moi. Punem treptat spanacul. Daca aveti, puteti sa puneti si cateva fire de leurda. Amestecam usor pana cand scade si adaugam toate frunzele de spanac. Acoperim oala cu un capac si lasam supa sa fiarba 5 minute. Inchidem aragazul si lasam supa sa se racoreasca usor. Turnam supa de legume in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixam pana cand obtinem o supa crema fina. Condimentam cu sare si piper macinat, amestecam si gustam. Servim calda, cu crutoane.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii