Supa crema de spanac si curpeni este o supa foarte sanatoasa si plina de vitamine. Curpenii sunt plante pe care le gasim primavara in paduri primavara, se aseamana cu sparanghelul, dar este mult mai subtiri si au o textura diferita.
Se curata spanacul si curpenii apoi se spala in mai multe ape. Intr-o cratita se incinge uleiul de masline, se adauga ceapa verde, curpenii si spanacul. Se lasa pe foc cateva minute pana cand se inmoaie. Se adauga supa de legume, sarea de mare si piperul si se continua fierberea timp de 10 - 15 minute. Se transfera totul in blenderul Oster si se paseaza. Supa crema de spanac si curpeni se transfera intr-un bol se decoreaza cu smantana de caju si se serveste. S-aveti pofta!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii