Aceasta supa mătăsoasă este perfectă pentru a celebra începutul sezonului de capsuni. O aparitie inedită si surprinzatoare.
*Pentru inceput; 1.Spalam foarte bine in apa rece capsunii si ii lasam sa se scurga. 2.Ii tăiem apoi in sferturi si ii lasam deoparte. 3.Intr-o tigaie punem zahărul la caramelizat. 4.Cand incepe sa se faca auriu, adaugam coaja de portocală si coaja de lime. 5.Amestecam câteva secunde după care stingem totul cu sucul de portocala si cel de grepfruit. 6.Adăugăm mierea, frunzulitele de menta, putin piper macinat si lasam si dea cateva clocote pana se topeste si zaharul caramelizat. 7.Tragem deoparte, indepartam frunzulitele de menta, punem apoi capsunii si ridichea data prin razătoarea mare. 9.Amestecam lejer pana capsunii si ridichea sunt scufundate in lichidul aromat si le lasam sa stea cam 5 minute pana se întrepătrund aromele. 10.După acest timp răsturnam totul in blenderul performant Oster Classic Chrome. 11.Pornim aparatul timp de 1 minut la viteza medie. 12.Mai pornim din nou aparatul pentru alte 2 minute la viteza mare. 13.După aceasta mixare, supa de caspuni trebuie sa aibă o textura fină si matasoasa. 14.Acum punem frisca intr-un bol si o batem spuma. 15.Turnam in farfurii, sau boluri supa de capsuni cu aroma de portocala. 16.Deasupra punem câte o lingura generoasă de frisca si decoram cu razatura de lime. 17.Servim supa de capsuni foarte rece. Pofta mare va doresc!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii