Carnatii de casa condimentati bine sunt senzationali. Daca nu ai mai facut pana acum e important sa iti toci singur carnea si sa o condimentezi bine.
Carnea si slanina se toaca prin sita fina a masinii de tocat;
Se condimenteaza cu boia dulce, iute, condimente pentru carnati, usturoi granulat, sare, piper si cele 2 polonice de supa de oase si se amesteca bine pana se omogenizeaza totul;
Se spala foarte bine matele de porc;
Se pune matul pe palnia de umplere a masinii de tocat, lasand un spatiu de 6-7 cm liber in varf, pentru a putea lega matul;
Se porneste aparatul punand treptat compozitie in palnia de alimentare;
Puteti forma carnati mai subtiri sau mai grosi;
Pentru a delimita fiecare carnat in parte, odata ce-ati ajuns la grosimea dorita, rotiti de 2-3 ori carnatul si continuati procesul;
Carnatii se lasa la uscat pe balcon, la frig, pe un bat, cca 48 de ore inainte de a-i prajit, pentru a va asigura ca nu se sparg.
Tipsuri:
Carnatii trebuie lasati 48h la uscat intr-o camera rece sau pe balcon inainte de a-i praji.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii