Carnatii de casa condimentati bine sunt senzationali. Daca nu ai mai facut pana acum e important sa iti toci singur carnea si sa o condimentezi bine.
Carnea si slanina se toaca prin sita fina a masinii de tocat;
Se condimenteaza cu boia dulce, iute, condimente pentru carnati, usturoi granulat, sare, piper si cele 2 polonice de supa de oase si se amesteca bine pana se omogenizeaza totul;
Se spala foarte bine matele de porc;
Se pune matul pe palnia de umplere a masinii de tocat, lasand un spatiu de 6-7 cm liber in varf, pentru a putea lega matul;
Se porneste aparatul punand treptat compozitie in palnia de alimentare;
Puteti forma carnati mai subtiri sau mai grosi;
Pentru a delimita fiecare carnat in parte, odata ce-ati ajuns la grosimea dorita, rotiti de 2-3 ori carnatul si continuati procesul;
Carnatii se lasa la uscat pe balcon, la frig, pe un bat, cca 48 de ore inainte de a-i prajit, pentru a va asigura ca nu se sparg.
Tipsuri:
Carnatii trebuie lasati 48h la uscat intr-o camera rece sau pe balcon inainte de a-i praji.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii