Un file de somon la cuptor cu capere si un sos de mustar e ideal pentru o cina romantica. Noi i-am pus langa un sparanghel, dar merge foarte bine si cu cartofi.
Pestele se cresteaza pe partea cu pielea;
Se stropeste pestele cu ulei de masline;
Se condimenteaza cu condimente pentru peste si se rasneste piper;
Se pune pestele intr-o tigaie cu hartie de copt, cu pielea in jos;
Se taie lamaia pe sfert, si cu un sfert se stropeste suc pe deasupra pestelui;
Se pun capere deasupra;
Untul se taie in 2 si se pune cate un cubulet pe fiecare file;
Se pune tava in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cca 10-12 min, pana se gateste complet;
Se pun 2 linguri de mustar Dijon si o lingura de de mustar frantuzesc;
Se adauga iaurtul grecesc peste si mierea;
Se pune sare de mare cu plante aromatice Kamis deasupra si 1 lingura de marar uscat Kamis;
Se stoarce sucul de la alt sfert de lamaie;
Se amesteca totul;
Pestele se serveste cu garnitura de sparanghel pe grill si sos de mustar;
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii