Pieptul de pui poate deveni o masa sofisticata daca ii faci cu condimente bune. Reteta video de mai jos te va ajuta sa iti iasa perfect!
Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius;
Taie fiecare piept de pui pe jumatate, pentru a realiza 4 bucati;
Optional puteti bate puiul cu un ciocan de carne pentru a-l subtia putin;
Asezoneaza ambele parti cu sare si piper;
Amesteca cele 2 tipuri de mustar si uleiul de masline.
Intr-un atasament cu tocator de blender, adauga parmezanul ras, ierburile de provence ( sau amestescul de cimbru, oregano, rozmarin, busuioc), usturoi granulat, condiment pentru pui Kamis, parmezan si pesmet auriu
Macina totul impreuna.
Unge pieptul de pui cu mustarul (folosind o pensula) si trece-l prin compozitia tocata;
Pune bucatile de pui intr-o tava cu hartie de copt si bag-o in cuptor la 180 de grade C, pentru 10 min;
Presara patrunjel deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii