Pieptul de pui poate deveni o masa sofisticata daca ii faci cu condimente bune. Reteta video de mai jos te va ajuta sa iti iasa perfect!
Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius;
Taie fiecare piept de pui pe jumatate, pentru a realiza 4 bucati;
Optional puteti bate puiul cu un ciocan de carne pentru a-l subtia putin;
Asezoneaza ambele parti cu sare si piper;
Amesteca cele 2 tipuri de mustar si uleiul de masline.
Intr-un atasament cu tocator de blender, adauga parmezanul ras, ierburile de provence ( sau amestescul de cimbru, oregano, rozmarin, busuioc), usturoi granulat, condiment pentru pui Kamis, parmezan si pesmet auriu
Macina totul impreuna.
Unge pieptul de pui cu mustarul (folosind o pensula) si trece-l prin compozitia tocata;
Pune bucatile de pui intr-o tava cu hartie de copt si bag-o in cuptor la 180 de grade C, pentru 10 min;
Presara patrunjel deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii