Pieptul de pui poate deveni o masa sofisticata daca ii faci cu condimente bune. Reteta video de mai jos te va ajuta sa iti iasa perfect!
Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius;
Taie fiecare piept de pui pe jumatate, pentru a realiza 4 bucati;
Optional puteti bate puiul cu un ciocan de carne pentru a-l subtia putin;
Asezoneaza ambele parti cu sare si piper;
Amesteca cele 2 tipuri de mustar si uleiul de masline.
Intr-un atasament cu tocator de blender, adauga parmezanul ras, ierburile de provence ( sau amestescul de cimbru, oregano, rozmarin, busuioc), usturoi granulat, condiment pentru pui Kamis, parmezan si pesmet auriu
Macina totul impreuna.
Unge pieptul de pui cu mustarul (folosind o pensula) si trece-l prin compozitia tocata;
Pune bucatile de pui intr-o tava cu hartie de copt si bag-o in cuptor la 180 de grade C, pentru 10 min;
Presara patrunjel deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii