O salata gustoasa pefecta pentru post
Incepem prin a curata si a fierbe cartofii. Pentru ca eu ajung acasa destul de tarziu, am optat pentru a-i fierbe taiati direct cubulete, dar voi, daca aveti mai mult timp, ii puteti coace sau fierbe in coaja. Sfecla rosie din borcan sau fiarta in coaja, o curatam si o taiem fasii subtiri. Ceapa o taiem cubulete. Ciupercile curatate bine, sa nu aiba pamant, le feliem. Spanacul trebuie spalat si el foarte bine, frunza cu frunza si il lasam sa se scurga de apa. Intr-o tigaie incinsa, punem ciupercile si presaram pe ele sare, in cateva minute or sa inceapa sa lase apa si se vor gati. Le lasam pe foc, pana cand scade apa lasata de ele. Le scoatem din tigaie intr-un bol. In aceeasi tigaie, fara sa o spalam, punem frunzele de spanac si le lasam sa se inmoaie putin. Le scoatem si pe ele intr-un vas. Punem in tigaie ulei si calim ceapa. Cand ceapa este moale, punem boiaua afumata si cartofii fierti. Asezonam cu sare si piper negru si amestecam. Intr-un vas de salata, punem sfecla rosie taiata fasiii, atat cat sa acopere fundul vasului. Punem peste ea cartofii, apoi urmeaza spanacul si ciupercile. Deasupra eu am pus bucati de sfecla rosie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii