Se fierbe si se amesteca cu miezul de paine inmuiat in lapte si stors. Se freaca bine cu lingura de lemn, adaugand cite putin ulei. Se pune lamaie, s
Se fierbe si se amesteca cu miezul de paine inmuiat in lapte si stors. Se freaca bine cu lingura de lemn, adaugand cite putin ulei.
Se pune lamaie, sare si piper dupa gust.
Cine doreste, poate sa adauge inainte de a servi si putina ceapa tocata marunt.
Se asaza frumos pe farfurie, se pun imprejur foi de salata verde si masline.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Salata de castraveti
Garnitura de orez si mazare
Ghiveci cu afumatura
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii