Se fierbe si se amesteca cu miezul de paine inmuiat in lapte si stors. Se freaca bine cu lingura de lemn, adaugand cite putin ulei. Se pune lamaie, s
Se fierbe si se amesteca cu miezul de paine inmuiat in lapte si stors. Se freaca bine cu lingura de lemn, adaugand cite putin ulei.
Se pune lamaie, sare si piper dupa gust.
Cine doreste, poate sa adauge inainte de a servi si putina ceapa tocata marunt.
Se asaza frumos pe farfurie, se pun imprejur foi de salata verde si masline.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Salata de castraveti
Garnitura de orez si mazare
Ghiveci cu afumatura
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEu ador dovleceii umpluti, cu putin iaurt si marar deasupra, o nebunie!
Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L DigitalPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii