Creierul se tine 10 minute in apa rece, apoi se curata de pielite. Se pune apa sa fiarba si cand clocoteste se pune creierul si se fierbe 10 minute la
Creierul se tine 10 minute in apa rece, apoi se curata de pielite. Se pune apa sa fiarba si cand clocoteste se pune creierul si se fierbe 10 minute la foc mic. Se scoate iar cand s-a racit se freaca bine cu lingura pana se face pasta, apoi se adauga miezul de paine inmuiat in lapte si stors. Se freaca bine, adaugand cate putin ulei, zeama de lamaie dupa gust, sare si piper.
Se garniseste cu masline.
Alte retete:
Papanasi fierti
Ardei umpluti
Galuste cu prune
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii