Creierul se tine 10 minute in apa rece, apoi se curata de pielite. Se pune apa sa fiarba si cand clocoteste se pune creierul si se fierbe 10 minute la
Creierul se tine 10 minute in apa rece, apoi se curata de pielite. Se pune apa sa fiarba si cand clocoteste se pune creierul si se fierbe 10 minute la foc mic. Se scoate iar cand s-a racit se freaca bine cu lingura pana se face pasta, apoi se adauga miezul de paine inmuiat in lapte si stors. Se freaca bine, adaugand cate putin ulei, zeama de lamaie dupa gust, sare si piper.
Se garniseste cu masline.
Alte retete:
Papanasi fierti
Ardei umpluti
Galuste cu prune
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseam reusit sa fac si savarine,au iesit foarte bune,siropul a fost exact ca cel din cofetarie,nu foarte dulce cum imi place...
SavarinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii