Se curata creierul si se fierbe in apa cu sare, adaugand o ceapa si putin otet. Se lasa sa se raceasca in apa. Se scurge, se taie felii, si se da pri
Se curata creierul si se fierbe in apa cu sare, adaugand o ceapa si putin otet. Se lasa sa se raceasca in apa.
Se scurge, se taie felii, si se da printr-un sos de otet, ulei si mustar.
Separat se pregateste salata verde amestecata cu maioneza cu mustar, se aseaza in farfurie, deasupra se pun feliile de creier, imprejur felii de oua rascoapte.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata de fructe
Salata de
cartofi
Salata de sfecla rosie cu hrean
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm vazut reteta asta la Gaby si m-a bantuit toata noaptea, asa ca azi am prestat-o, mai ales ca aveam toate ingredientele la...
Desert prajitura taraneasca cu mere
Comentarii