Se curata creierul si se fierbe in apa cu sare, adaugand o ceapa si putin otet. Se lasa sa se raceasca in apa. Se scurge, se taie felii, si se da pri
Se curata creierul si se fierbe in apa cu sare, adaugand o ceapa si putin otet. Se lasa sa se raceasca in apa.
Se scurge, se taie felii, si se da printr-un sos de otet, ulei si mustar.
Separat se pregateste salata verde amestecata cu maioneza cu mustar, se aseaza in farfurie, deasupra se pun feliile de creier, imprejur felii de oua rascoapte.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata de fructe
Salata de
cartofi
Salata de sfecla rosie cu hrean
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii