In apa clocotita pune mazarea timp de un minut, scurge mazarea si se pune in apa cu gheata pentru a opri procesul de fierbere. Se incinge o tigaie cu
In apa clocotita pune mazarea timp de un minut, scurge mazarea si se pune in apa cu gheata pentru a opri procesul de fierbere.
Se incinge o tigaie cu gratar. Se unge antricotul cu ulei pe amele parti si se condimenteaza bine. Se prajeste carnea timp de 1 minut pe fiecare parte pana se rumeneste. Se ia tigaia de pe foc si se lasa carnea la racit 5 minute.
Se aranjeaza salata pe doua farfurii, se taie carnea in felii subtiri de 1 cm pe care le amesteci cu ridichile, mazarea si menta. Aseaza antricotul si compoziti cu mazare peste frunzele de salata.
Intr-un bol, agita smantana, hreanul si mustarul cu destula apa cat sa se formeze o compozitie consistenta. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pune amestecul peste salata.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii