In apa clocotita pune mazarea timp de un minut, scurge mazarea si se pune in apa cu gheata pentru a opri procesul de fierbere. Se incinge o tigaie cu
In apa clocotita pune mazarea timp de un minut, scurge mazarea si se pune in apa cu gheata pentru a opri procesul de fierbere.
Se incinge o tigaie cu gratar. Se unge antricotul cu ulei pe amele parti si se condimenteaza bine. Se prajeste carnea timp de 1 minut pe fiecare parte pana se rumeneste. Se ia tigaia de pe foc si se lasa carnea la racit 5 minute.
Se aranjeaza salata pe doua farfurii, se taie carnea in felii subtiri de 1 cm pe care le amesteci cu ridichile, mazarea si menta. Aseaza antricotul si compoziti cu mazare peste frunzele de salata.
Intr-un bol, agita smantana, hreanul si mustarul cu destula apa cat sa se formeze o compozitie consistenta. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pune amestecul peste salata.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii